Ankara’da Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı.

Ankara'da Ilçe Müftüleri Toplantısı Yapıldı.

ilçe müftüleri toplantısı yapıldı.

21 Mart 2023 - 09:20

İlçe Müftüleri Mart ayı toplantısı Ankara Valisi Vasip Şahin’in teşrifleriyle Ankara Müftüsü Dr. Hasan ÇINAR, Keçiören Kaymakamı Dr.Mehmet AKÇAY ve 25 İlçe Müftüsünün katılımlarıyla Keçiören ilçesinde gerçekleştirildi.
Vali Şahin Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza  Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diledi. Ayrıca gerek afet bölgesinde gerekse ilimizde misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimize manevi destekte bulunan din görevlilerine  İl Müftüsü Dr.Hasan ÇINAR nezdinde teşekkür etti.

Toplantının sonunda Vali Şahin, Hatay Müftüsü olarak atanan Sincan İlçe Müftüsü Mevlüt Topçu ve Çankırı Müftüsü olarak atanan Keçiören İlçe Müftüsü Mehmet Şahin’e yeni görev yerlerinde muvaffakiyet temennisinde bulunarak kendilerine hatıra mahiyetinde birer tablo hediye etti.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı