Ankara’da şehit Komiser Yrd. Kayadibi Son Yolculuğuna Dualarla...

Ankara'da şehit Komiser Yrd. Kayadibi Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

şehit komiser yrd. kayadibi son yolculuğuna dualarla uğurlandı

26 Mayıs 2019 - 12:52

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan Polis Özel Harekât Komiser Yardımcısı Şükrü Can Kayadibi’nin cenaze namazını Ankara Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu kıldırdı.

Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde öğle namazı öncesinde Kur'an ı Kerim ve dua programı icra edildi.

Törene, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Kuvvet Komutanları, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Daire Amirleri ve vatandaşlarımız katıldı.

Şehidimizin naaşı Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Polis Şehitliği’ne defnedildi.

Şehidimize Allah’tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret