Ankara’da Tashih-i Huruf Belge Töreni Düzenlendi

Ankara'da Tashih-i Huruf Belge Töreni Düzenlendi

tashih-i huruf belge töreni düzenlendi

21 Ocak 2021 - 09:20

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde Ankara İl Müftülüğünce Safvan Çakıroğlu Kıraat Merkezi’nde düzenlenen Tashih-i Huruf Kursu'nu başarıyla tamamlayan kursiyerler için belge takdim töreni düzenlendi.

Kur'an Kursu ve cami hizmetlerinde görev alan personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim'i usulüne uygun güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla Ankara İl Müftülüğünce düzenlenen Tashih-i Huruf Kursu'ndan mezun olan 45 kişilik A sınıfı kursiyerleri için belge töreni düzenlendi.

Rıfat Börekçi Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen mezuniyet törenine İl Müftüsü Dr. Yusuf Doğan, İl Müftü Yardımcısı Fazlı Mutlu, İl Müftü Yardımcısı Ahmet EKİZ, Kurs Hocaları Muhammed POLAT ve Mustafa ORHAN ile birlikte kursiyerler katıldı.

Eğitim Merkezinde koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek temsili 15 kursiyerin katılımıyla düzenlenen törende İl Müftüsü Dr. Yusuf Doğan, kursiyerleri tebrik ederek başarı belgelerini takdim etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...