Ankara Müftülüğü Manevi Destek Ekibi Dularla Kahramanmaraş’a...

Ankara Müftülüğü Manevi Destek Ekibi Dularla Kahramanmaraş’a Yolcu Edildi.

ankara müftülüğü manevi destek ekibi dularla kahramanmaraş’a yolcu edildi.

14 Mart 2023 - 09:20

Deprem bölgesine bir yandan ayni yardımlar devam ederken bir yandan da depremden zarar gören vatandaşlarımız için manevi destek hizmetleri devam ediyor. Bu kapsamda depremzedelere manevi yönden destek vermek, onların acılarını paylaşmak üzere gönüllü personeller dualarla yolcu edildi.

Ankara İl Müftüsü Dr.Hasan Çınar, müftülük personelinin de katıldığı uğurlama merasimi öncesi yaptığı konuşmada ,6 ŞUBAT 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilimizde yüzbinlerce vatandaşımızı etkileyen depremin yaralarını sarmak, depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak, acılarını hafifletmek üzere ülke olarak bir yardımlaşma seferberliği halinde olunduğunu ifade etti.

İl Müftüsü Çınar, yaptığı duadan önce, Kahramanmaraş’taki vatandaşlarımızın acılarını paylaşmak ve onlara manevi yönden destek vermek üzere gönüllü olarak yola çıkan Manevi Rehber grubunda görev alan personele ayrı ayrı teşekkür ederek hayırlı görevler temennisinde bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...