Antalya’da 2020 Yılı Görevli Hac Mülakatları Başladı

Antalya'da 2020 Yılı Görevli Hac Mülakatları Başladı

2020 yılı görevli hac mülakatları başladı

05 Şubat 2020 - 09:26

2020 Yılında Hacca gidecek vatandaşlarımıza rehberlik yapmak üzere görevlendirilecek personelin seçimi amacıyla yapılan sınavlar başladı. Sınavlar  Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından ülke genelinde belirlenen bölgelerde yapılıyor.  Muğla, Burdur ve Antalya İllerinin bulunduğu bölge sınavı da Antalya İl Müftülüğümüzde 01.02.2020 tarihinde başladı.

Antalyaİl Müftülüğümüzde yapılan Diyanet İşleri Başkanlığı 2019  Yılı Görevli Hac Mülakat sınavının Komisyon Başkanlığını Diyanet İşleri Başkanlığı Kurul ve Koordinasyon Daire Başkanı Muhammed Zeyd ÖZEL yaparken, komisyon üyeliklerini İl Müftü Yardımcımız Osman DEMİEREL, Burdur İl Müftü Yardımcısı Yüksel GÜZEL ve Uzman Vaiz Şerife Gönül BİLGİ yürütürken, Sınav İş ve İşlemlerini Diyanet İşleri Başkanlığı görevlilerinden İdris SEKİLİ yürütmektedir.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı