Antalya’da Adrb Koordinatörleri Toplantısı Yapıldı...

Antalya'da Adrb Koordinatörleri Toplantısı Yapıldı Telekonferans Sistemi Ile Gerçekleştirildi

adrb koordinatörleri toplantısı yapıldı telekonferans sistemi ile gerçekleştirildi

18 Ağustos 2020 - 09:25

ADRB Koordinatörleri Toplantısı Yapıldı Telekonferans Sistemi İle Gerçekleştirildi.

İlimiz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Büroları Koordinatörleri ile telekonferans sistemiyle toplantı yapıldı.

Yapılan toplantıya İl Müftümüz Osman Artan, Müftü Yardımcımız Melek Alçın, Mustafa Şimşek, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Hasan Basri Aile ve Dini Rehberlik Büroları Koordinatörleri katıldılar.

İl Müftümüz Artan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının gerçekleştirdiği faaliyetlerin istişaresi yapıldı.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”