Antalya’da Akdeniz üniversitesi Camiinde Ilk Cuma Namazı...

Antalya'da Akdeniz üniversitesi Camiinde Ilk Cuma Namazı Kılındı

akdeniz üniversitesi camiinde ilk cuma namazı kılındı

12 Ekim 2019 - 09:26

15 bin kişinin aynı anda namaz kılabileceği, külliye şeklinde inşa edilen, bünyesinde kütüphane, sosyal alanlar ve otopark gibi bölümlerin bulunduğu,  yapım çalışmalarında sona yaklaşılan Akdeniz Üniversitesi Camiinde bugün ilk Cuma Namazı kılındı.

Kılınan ilk Cuma Namazına Antalya Valisi Sayın Münir KARALOĞLU, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ÜNAL, İl Müftümüz Osman ARTAN, Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÖGKE, Protokol, Üniversite  Öğrencileri ve Cami cemaati iştirak ettiler.

Cuma Namazının öncesinde İl Müftümüz Osman ARTAN tarafından cemaate vaaz verildi.

Cuma Namazının akabinde İl Müftümüz ARTAN’ın Kahraman Ordumuzun Barıs Pınarı Harekatı'ndan zaferle dönmesi için ettiği duaya binler “amin” dedi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret