Antalya’da Aksu’da Kur’an Kursu öğreticilerinden Maske...

Antalya'da Aksu’da Kur’an Kursu öğreticilerinden Maske üretimi

aksu’da kur’an kursu öğreticilerinden maske üretimi

16 Nisan 2020 - 09:25

Aksu’da Kur’an Kursu Öğreticilerinden Maske Üretimi

Aksu İlçesinde Halk Eğitim Merkezinde; İlçe Kaymakamlığı, İlçe Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile ilçedeki maske ihtiyacını karşılamak için yapılan maske üretimine İlçede görev yapan Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrencileri ile birlikte üretim yaparak destek veriyor.

Aksu İlçe Müftülüğü tarafından yapılan program dahilinde ilçede faaliyet gösteren Kur’an Kursları İlçe Halk Eğitim Merkezinde oluşturulan maske dikim atölyesine gitmek suretiyle maske dikimine yardımcı olarak günlük yaklaşık 2000 civarında maskenin üretilmesine katkı sağlıyor.

Üretilen maskeler İlçe Kaymakamlığı Bünyesinde oluşturulan Vefa Destek ekibine teslim edilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Konu ile alakalı olarak açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Ahmet Bayer, İlçe Kaymakamlığı, İlçe Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından, Halk Eğitim Merkezinde oluşturulan atölyede yapılan üretime katkı sağlamak üzere Kur’an Kursu öğreticilerine maske üretim önerisi sunduğunu, sunulan öneriye Kur’an Kursu Öğreticileri de gönüllü olarak olumlu cevap verdiği dile getirerek her gün bir Kuran Kursu Öğreticisi, öğrencileri ile birlikte atölyede üretim yaptığını ifade etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...