Antalya’da Aksu Ilçe Müftüsü Ceylan’a Emekli Olması...

Antalya'da Aksu Ilçe Müftüsü Ceylan’a Emekli Olması Nedeniyle Veda Programı Düzenlendi

aksu ilçe müftüsü ceylan’a emekli olması nedeniyle veda programı düzenlendi

29 Aralık 2019 - 09:26

Aksu İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan'a  emekli olması nedeniyle veda programı düzenlendi.

Düzenlenen veda programına İl Müftümüz Osman Artan, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Belediye Başkanı Halil Şahin, İl Müftü Yardımcılarımız Mustafa Şimşek, Osman Demirel, Aksu İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan, Kepez Müftüsü Metin Arcaklıoğlu, Döşemealtı İlçe Müftüsü Davut Çalışkan, İl Müftülüğü Personel Şube Müdürü Süleyman Akgün, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet Çatalbaş, Siyasi Parti Temsilcileri, Din görevlileri  ve Aksu protokolünü katıldı.

Gerçekleştirilen gecede, İl Müftümüz Osman Artan, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün ve Belediye Başkanı Halil Şahin tarafından Aksu İlçe Müftüsü Mehmet Ceylan’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, başarı belgesi ve plaket takdim edildi.

Programda İl Müftülüğü musiki korosu davetlilere Tasavvuf Musikisi ziyafeti vererek unutulmaz anlar yaşattı.

İlçe Müftü Ceylan ise programda yapmış olduğu konuşmada protokol üyelerine, çalışma arkadaşlarına ve tüm Aksu halkına teşekkür etti.

Program İl Müftü Yardımcımız Mustafa Şimşek’in yapmış olduğu dua ile sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu