Antalya’da Bahar Kalkanı Harekatı’nın Zaferle Sonuçlanması...

Antalya'da Bahar Kalkanı Harekatı'nın Zaferle Sonuçlanması Için Aksu’da Dua Edildi

bahar kalkanı harekatı'nın zaferle sonuçlanması için aksu’da dua edildi

06 Mart 2020 - 09:26

Suriye'nin İdlip kentinde başlatılan Bahar Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçiğin muzaffer olması için Aksu Güzelyurt Camiinde sabah namazına müteakip Fetih suresi okunup dua edildi.

İl Müftümüz Osman Artan, İl Müftü Yardımcımız Mustafa Şimşek, Camii Görevlisi ve çok sayıda vatandaş katıldığı programda Bahar Kalkanı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması ve Mehmetçiğimizin muvaffakiyeti için Fetih suresi okunarak dua edildi.

İl Müftümüz Artan, programda yaptığı konuşmada, "Ülkemizin ordusunun muzaffer olmasını istediklerini belirterek, " Ya Rabbi, İslam'ın son bayraktarı aziz Türk milletimiz fitneyi engellemek, akan gözyaşlarını dindirmek için çıktığı bu harekatta onların yardımcısı ol. Sana yalvarıyoruz, kahraman Mehmetçik'imizi muzaffer eyle" ifadelerini kullandı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret