Antalya’da Barış Pınarı Bölgesine Kumluca’dan Bir Tır Sebze...

Antalya'da Barış Pınarı Bölgesine Kumluca’dan Bir Tır Sebze Ve Meyve Yardımı

barış pınarı bölgesine kumluca’dan bir tır sebze ve meyve yardımı

17 Şubat 2020 - 09:26

Kumluca ilçesinde Barış Pınarı bölgesine portakal, domates, patlıcan, biber ve salatalıktan oluşan yardım tırı gönderildi.


Kumluca İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kumluca Şubesi tarafından Kumluca ve Beykent Toptancı Hallerinde portakal, domates, biber, patlıcan ve salatalık toplandı. Hayırsever vatandaşların bağışladığı sebze ve meyvelerin doldurduğu tır, Barış Pınarı Bölgesine gitmesi için İlçe Müftüsü Hacı Kahraman’ın yaptığı dualarla yola çıktı.


Düzenlenen uğurlama programına Kumluca İlçe Müftüsü Hacı Kahraman, Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şefik Durdaş, Türkiye Diyanet Vakfı Kumluca Şubesi Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


Programda konuşma yapan Kumluca Müftüsü Kahraman, “Türkiye Diyanet Vakfı Kumluca Şubesi tarafından hazırlanan bir tır dolusu sebze ve meyveleri Barış Harekatı Bölgesine gönderdik. Bu tır Allah’ın izniyle bu akşam saatlerinde Rasulayn’da olacak. Mehmetçiklerimiz bu sebze ve meyveleri yerel halka dağıtacak. Kampanyamıza destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...