Antalya’da Il Müftülüğü Yeni Hizmet Binası Temel Atma Töreni...

Antalya'da Il Müftülüğü Yeni Hizmet Binası Temel Atma Töreni Dualarla Gerçekleştirildi

il müftülüğü yeni hizmet binası temel atma töreni dualarla gerçekleştirildi

28 Kasım 2020 - 09:25

İl Müftülüğü Yeni Hizmet Binası Temel Atma Töreni Dualarla Gerçekleştirildi.

İl Müftülüğümüzün Yeni Hizmet Binasının temel atma töreni Şarampol Semti Üçgen Mahallesinde dualarla gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen temel atma törenine İl Müftümüz Osman Artan, İl Müftü Yardımcımız Osman Demirel, Mustafa Şimşek, Melek Alçın, Kepez İlçe Müftüsü Metin Arcaklıoğlu, Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi Uysal, Aksu İlçe Müftüsü Ahmet Bayer, Konyaaltı İlçe Müftüsü Orhan İmamoğlu, İl Müftülüğü Şube Müdürleri ve personeli ile din görevlileri katıldılar.

Tören İl Müftümüz Osman Artan’ın konuşması ile başladı.

İl Müftümüz Artan, yaptığı konuşmada halihazırdaki faaliyetlerin sürdürüldüğü hizmet binasının yıllar önce yapıldığını ve şu anda hizmette yetersiz kaldığını dile getirdi. Müftü Artan, “Temeli atılan bu eserin hizmete geçmesiyle İl Müftülüğümüzün önemli bir ihtiyacı karşılanmış olacak” diye konuştu.

Konuşmasına devam eden İl Müftümüz, “2100 metrekare arazi üzerinde, camimiz, toplantı salonları, seminer salonları, sosyal faaliyet alanları, bürolar ve diğer hizmet alanları olacak. Böylelikle tam bir külliye olmasını arzu ediyor, hizmet binamızın temelini hocamızın duaları ile atıyoruz. Yapılacak olan hizmet binası ile din hizmetlerinin Antalya ilimizde daha canlı ve verimli olmasını Cenabı Hak’tan temenni eder, hepinize saygılar sunarım.” dedi.

İl Müftümüz Osman Artan’ın konuşmasının ardından İl Müftülüğü Hizmet Binasının temeli dualarla atıldı.

İl Müftümüz ve katılımcılar tören sonunda ayrıca törenin yapıldığı alanda yapımına kısa süre önce başlanılan ve sona yaklaşan caminin inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldılar.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”