Antalya’da Il Müftümüz, Eğitime Destek Platformu Temmuz Ayı...

Antalya'da Il Müftümüz, Eğitime Destek Platformu Temmuz Ayı Toplantısı Katıldı.

il müftümüz, eğitime destek platformu temmuz ayı toplantısı katıldı.

09 Temmuz 2021 - 09:25

İl Müftümüz, Eğitime Destek Platformu Temmuz Ayı Toplantısı katıldı.

Antalya Eğitime Destek Platformu Temmuz ayı toplantısı çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Geniş katılımla gerçekleştirilen toplantıya İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ER, İl Müftü Yardımcıları Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Ali IŞIK, 19 ilçenin Milli Eğitim Müdürleri, Müftüleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri, Antalya EDP Başkanı Osman ARTAN, Antalya Platformu ile ADAP Platformu Üyeleri, İlçe Eğitime Destek Platformu Üyeleri katıldılar.

Toplantı Kepez İlçe Müftüsü Metin ARCAKLIOĞLU’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantıda söz alan İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirme yaparak yaz Kur’an Kursları hakkında istatistiki bilgiler verdi.

Toplantı, dilek ve temennilerin dile getirilmesi ile sona erdi.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”