Antalya’da Il Müftümüz Kepez Ilçe Müftülüğü Personel...

Antalya'da Il Müftümüz Kepez Ilçe Müftülüğü Personel Toplantısında

il müftümüz kepez ilçe müftülüğü personel toplantısında

14 Ocak 2021 - 09:25

İl Müftümüz Kepez İlçe Müftülüğü Personel Toplantısında

İl Müftümüz Osman Artan, veda ziyaretleri kapsamında Kepez İlçe Müftülüğü tarafından İmam Hatip ve Müezzin Kayyım ayrı, Kur’an Kursu Öğreticileri ayrı olmak üzere iki oturumda gerçekleştirilen personel toplantısına katıldı.

Sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen toplantıların açılış konuşmalarını İlçe Müftüsü Metin Arcaklıoğlu gerçekleştirdi. Müftü Arcaklıoğlu yaptığı konuşmada, Şahsım ve İlçe Müftülüğümüz adına ilimizde vermiş olduğu değerli hizmetlerden, kurumun hem donanım hem etkin hizmet açısından bu noktalara gelmesindeki katkılarınızdan ve uyumlu çalışmamızdan dolayı şahsınıza çok teşekkür ediyor, emeklilik yaşamınızda ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu günler diledi.

İl Müftümüz Osman Artan ise 46 yıllık görev hayatında gerçekleştirdiği hizmetlerini ve bu süre içerisinde edinmiş olduğu tecrübelerini personelle paylaşarak, şerefle yürüttüğü resmi görevini emeklilikle noktalamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti..

Müftü Artan, "Bedenen ayrılıyorum ama gönlüm hep çalışma arkadaşlarımla, Başkanlığımızla beraberdir. Diyanet camiasına ve uzun yıllar birlikte çalıştığım çok değerli çalışma arkadaşlarıma, din görevlilerimize bundan sonraki hizmetlerinde üstün başarılar diliyorum." diye konuştu.

Duygulu anların yaşandığı toplantı, hediye ve plaket takdimi ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı