Antalya’da Il Müftümüz Osman Artan’ın Kur’an Kursu...

Antalya'da Il Müftümüz Osman Artan’ın Kur’an Kursu Ziyaretleri Devam Ediyor

il müftümüz osman artan’ın kur’an kursu ziyaretleri devam ediyor

09 Ocak 2020 - 09:26

İl Müftümüz Osman Artan beraberinde  Kepez İlçe Müftüsü Metin Arcaklıoğlu ile birlikte Kur’an Kurslarını ziyaret ve inceleme kapsamında Kepez Karşıyaka Yatılı Kız Kur’an Kursunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyarette İl Müftümüz Artan, kurs öğrencileri ile bir süre sohbet ederek derslerine iştirak etti. Kursun ve öğrencilerin durumları hakkında kurs öğreticilerinden bilgiler aldı.

Ziyarette öğrencilere bir takım nasihatlerde de bulunan Artan; Kur’an-ı Kerim bizim hayat kaynağımızdır. Ne mutlu sizlere, ne mutlu size Kur’an öğretenlere, sizleri tebrik ediyor, bundan sonraki yaşantınızda da Kur’an ve onun yolundan ayrılmamanızı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.’’ dedi.

Öğrencilerle sohbet eden Artan, hafızlık eğitimi ve hafız olmanın önemini anlattı.

Hz. Peygamber'in "Sizin en hayırlınız Kur'an-ı öğrenen ve öğreteninizdir." hadisinden hareketle değerlendirmelerde bulunan Artan, hafız olmanın başlı başına bir değer olduğunu, bununla birlikte hafız olarak kalmanın daha da önemli olduğunu dile getirdi.

Artan, daha sonra öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı