Antalya’da Il Müftümüzden, 15 Temmuz şehidi Muhammet Oğuz...

Antalya'da Il Müftümüzden, 15 Temmuz şehidi Muhammet Oğuz Kılınç'ın Ailesine Ziyaret.

il müftümüzden, 15 temmuz şehidi muhammet oğuz kılınç'ın ailesine ziyaret.

13 Temmuz 2021 - 09:25

İl Müftümüzden, 15 Temmuz Şehidi Muhammet Oğuz KILINÇ'ın ailesine ziyaret.

İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümüne günler kala beraberinde Konyaaltı İlçe Müftüsü Orhan İMAMOĞLU ile birlikte 15 Temmuz Şehidi Muhammet Oğuz KILINÇ' ın Babası Zeki KILINÇ ve annesi Meliha Meltem KILINÇ’ı evinde ziyaret etti.

Ziyarette duygularını ifade eden İl Müftüsü YALÇINKAYA, “15 Temmuz hain darbe girişiminde tanka, topa, tüfeğe, silaha karşı durarak, o hainleri bertaraf eden, devletin birlik ve bekası için şahadet şerbeti içen bütün şehitleri rahmet ve minnetle anıyoruz. Ülkemizi parçalamak isteyenlere cevabı 15 Temmuz’da hep birlikte verdik. Bu vatan uğruna canlarını feda eden kardeşlerimizi, gazilerimizi, 15 Temmuz’u unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Ziyarette tüm şehitlerimiz için okunan Kuran'ı Kerim tilaveti ve ardından edilen duanın akabinde aile tarafından Müftü YALÇINKAYA ile İMAMOĞLU'na Şehit Muhammet Oğuz KILINÇ’ın elbise ve eşyaları gösterildi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri