Antalya’da Kasım Ayı Adrb Koordinatörleri Toplantısı...

Antalya'da Kasım Ayı Adrb Koordinatörleri Toplantısı Telekonferans Sistemi Ile Gerçekleştirildi.

kasım ayı adrb koordinatörleri toplantısı telekonferans sistemi ile gerçekleştirildi.

05 Kasım 2020 - 09:25

Kasım Ayı ADRB Koordinatörleri Toplantısı Telekonferans Sistemi İle Gerçekleştirildi.

İlimiz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Büroları Koordinatörleri ile telekonferans sistemiyle toplantı yapıldı.

Yapılan toplantıya İl Müftümüz Osman Artan, Müftü Yardımcımız Melek Alçın, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Murat Çelik, Aile ve Dini Rehberlik Büroları Koordinatörleri katıldılar.

İl Müftümüz Artan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının gerçekleştirdiği faaliyetlerin istişaresi yapıldı.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret