Antalya’da Korkuteli’de Yangında Evi Zarar Gören ailelere...

Antalya'da Korkuteli’de Yangında Evi Zarar Gören ailelere Geçmiş Olsun Ziyareti

korkuteli’de yangında evi zarar gören ailelere geçmiş olsun ziyareti

19 Eylül 2020 - 09:25

Korkuteli İlçe Müftülüğü tarafından, Süleklerde evi yanan Havva Gün ile Büyükköy de evi yanan Hakkı Gürbilek’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

Gerçekleştirilen ziyarete İlçe müftüsü Selim YAZICI, eşi Elif Hanım ve ADRB Vaizesi İlknur ATASOY,  Sülekler  Camii İmam-Hatib’i Özcan Keleş katıldılar.

Ziyarette geçmiş olsun dileklerini ileten Müftü Yazıcı, “Şükürler olsun cana bir şey gelmedi, evet mal canın yongasıdır ancak zamanla telafisi mümkündür. Bugün Havva hanım’ın yüzünün tebessüm ettiğini görmek bizleri mutlu etti. Boş olan imam lojmanını kendisine tahsis ettik. Bir evde zaruri ihtiyaç duyulan bütün eşyaları da hemen hemen tedarik ettik. Evin ihtiyacı olan Buzdolabı, çamaşır makinası, ocaklı fırın, kanepe takımı, perdesi, halısı, elbise dolabı mutfak gereçleri Diyanet Vakfı Korkuteli Şubesini aracılığı ile hayırseverlerimiz tarafından hamdolsun karşılandı. Hatta Havva hanımın nişanlı olan kızının çeyizleri de tamamen yanmıştı.  Bazı hayırseverlerimiz kızımıza çeyiz olarak, buzdolabı ve birtakım çeyizlikler hediye etti. Bizim milletimiz hiçbir kimseyi aç ve açıkta hiçbir zaman bırakmamıştır. Dünya’nın neresinde mağdur ve mazlum varsa ekmeğini paylaşmıştır. Bu anlamda Diyanet Vakfımız dünyanın dört bir köşesinde mağdur ve mazlumlara umut olmaya çalışıyor. Bugün bu kardeşimizin ihtiyaçlarının giderilmesi bunun en güzel örneklerinden biridir. İnşallah kısa zamanda evinin inşasıda elbirliği ile yapılacaktır. Sıhhı tesisat, pencere pvc’leri şimdiden bazı esnaflarımız tarafından karşılanacaktır. Ben başta Kur’an Kursu hocalarıma, Din görevlisi kardeşlerime hayri katkıda bulunan Korkuteli’nin güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Cenab’ı Hak’tan da bu ve buna benzer hertürlü afetlerden bizleri ve milletimizi muhafaza etmesi niyazında bulunuyorum” Dedi.

Müftü Yazıcı, Diyanet Vakfı Korkuteli Şubesine bu aile için bağışlanan nakdi yardımı da Havva GÜN hanıma takdim etti.

 Ziyaretin ardından Müftü Yazıcı ve ziyaret ekibi,  Büyükköy’e geçerek evi yanan Hakkı Gürbilek’i ziyaret ederek,  nakdi yardımı  yangınzadeye teslim etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...