Antalya’da Meltem Camii Müştemilatında Açılış

meltem camii müştemilatında açılış

14 Kasım 2020 - 09:25

Meltem Camii Müştemilatında Açılış

Muratpaşa İlçesinde bulunan Meltem Camiinin müştemilatında kısa süre önce tadilat çalışması doğrultusunda çalışma yapılan Kur’an Kursu, Şadırvan vb. yapıların açılışı gerçekleştirildi.

Cami avlusunda düzenlenen Açılışa İl Müftümüz Osman Artan, Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kemal Önder, Muratpaşa Bld. Başkan Yrd. Hüseyin Sarı, Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi Uysal, Konyaaltı İlçe Müftüsü Orhan İmamoğlu ve hayırsever vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesinde davetlilere seslenen İl Müftümüz Artan, “Cami müştemilatında gerçekleştirilen tadilat çalışmasıyla yapılan Kur’an Kursu ve Şadırvan camiye güzel bir estetik kazandırdı. Caminin mimari özelliklerine de uygun olarak inşaa edilmiş olması güzel bir durum. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve bu çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı