Antalya’da Müftü Yalçınkaya’dan Kandil Mesajı.

Antalya'da Müftü Yalçınkaya'dan Kandil Mesajı.

müftü yalçınkaya'dan kandil mesajı.

17 Şubat 2023 - 09:25

Müftü Yalçınkaya'dan kandil mesajı.

İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya Miraç Kandili dolayısı ile sosyal medya hesaplarından kandil mesajı yayınladı.

Müftü Yalçınkaya mesajında, "Kullukta ve insani değerlerde en yüce mertebelere yükselişi simgeleyen Miraç Gecesinin, zihinlerimize berraklık, kalplerimize ferahlık, akıllarımıza genişlik, hayatımıza huzur getirmesi duası ile Miraç Gecesinizi tebrik ediyor, bu gecenin bütün Müslümanların birlik, beraberlik ve kardeşliğinin pekişmesine, insanlığın barış, huzur ve hidayetine, aziz milletimizin zor zamanlardan geçtiği bu günlerde ülkemizin miracina vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum.

Miraç Gecemiz Mübarek Olsun!" ifaledelerini kullandı.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte “tecrübe Paylaşım Toplantısı” Gerçekleştirildi
Erzincan'da Nisan 2024 Mutat Personel Toplantısı Ile Birlikte...