Antalya’da Müftü Yalçınkaya, Hacı Dudu Mehmet Gebizli Kız...

Antalya'da Müftü Yalçınkaya, Hacı Dudu Mehmet Gebizli Kız Anadolu Imam Hatip Lisesinde.

müftü yalçınkaya, hacı dudu mehmet gebizli kız anadolu imam hatip lisesinde.

16 Ekim 2021 - 09:25

Müftü YALÇINKAYA, Hacı Dudu Mehmet Gebizli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde.

İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, Hacı Dudu Mehmet Gebizli Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen Mevlid-i Nebi Haftası programına katıldı.

Programda öğrencilere hitap eden Müftü YALÇINKAYA, bu yıl ki Mevlid-i Nebi Haftası temasına dikkat çekerek; “Özünde sadakat, samimiyet gibi ahlaki davranışları barındıran vefa, kuşatıcı değerlerden biridir ve kavram olarak sözünde durmak, sevgide bağlılık, yapılan iyilikleri unutmamak ve buna göre davranmak gibi anlamları içermektedir.  Yaratanını tanımak, kulluk görevlerini yapmak, O’nun verdiği nimetlerin kıymetini bilmek, şükretmektir. Vefa, iyilik ve takvada buluşmayı gerektirir. Sizler Allah’a, vefalı olun. Peygamberimize vefalı olun. Annelerinize, babalarınıza öğretmenlerinize okulunuza vefalı olun. Hiçbir zaman vefadan ayrılmayın. Bu vesile ile Mevlid-i Nebi Haftanızı tebrik ediyorum. Rabbim sizlere zihin açıklığı versin. Allah’a emanet olun” dedi.

Müftü YALÇINKAYA, programdan sonra ayrıca sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret