Antalya’da On Değerli Gencim Var

Antalya'da On Değerli Gencim Var

on değerli gencim var

13 Haziran 2019 - 09:26

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın talimatıyla planlanan “On Değerli Gencim Var Porojesi” kapsamında Serik İlçe Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan on personelimiz tarafından on gencimizin yıl içerisinde on kitap okuması sağlandı.

Yıl içerisinde on kitap okuyan toplamda 100 gencimize yönelik hediye olarak Antalya’nın tarihi ve turistik mekânlarına gezi düzenlendi. Aile ve Dini Rehberlik bürosu tarafından organize edilen geziye katılan lise düzeyi gençlerimiz ve görevlilerimiz ilk olarak İl Müftümüz Osman ARTAN’ı makamında ziyaret ettiler. Makam odasında gençleri ağırlayan İl Müftümüz Osman ARTAN projenin konusu ve amacı ile bilgili bilgilendirme yaparken Müftülüklerin çalışma alanları ve faaliyetleri hakkında gençlere bilgiler verdi. Gençlerle karşılıklı sohbet ortamında geçen sohbet sonunda İl Müftümüz Artan gençlere Diyanet İşleri Başkanlığımızın yayınlarından Peygamberimizin hayatı isimli kitabı hediye etti. İl Müftülüğümüzü ziyaretlerinden sonra gençler ve görevlilerimiz Kaleiçi, Mini siti, Tarihi Camiler ve Hayvanat bahçesinden oluşan geziye başladılar.

Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için Başvurular Başladı
Çorum'da Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışmaları Için...
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.