Antalya’da şehit özel Harekât Polisi Adnan Kısar Dualarla Son...

Antalya'da şehit özel Harekât Polisi Adnan Kısar Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

şehit özel harekât polisi adnan kısar dualarla son yolculuğuna uğurlandı

11 Ağustos 2020 - 09:25

Şehit Özel Harekât Polisi Adnan Kısar Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu şehit düşen Şehit Adnan Kısar, Kaş ilçesine bağlı Kınık'ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlandı.

Şehit polis Kısar'ın cenazesi uçakla Muğla’nın Dalaman Havalimanı’na getirildi.

Cenaze Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve yakınları tarafından teslim alınan şehidin naaşı Ambulans ile, oluşturulan konvoyla Kaş'a bağlı Kınık Mahallesi'ne getirildi. Burada 2006 yılında vefat eden babası Mustafa Celal Kısar ve halen hayatta olan annesi Münevver Kısar’ın (87) evine getirilen şehidin cenazesi, helallik alınmasının ardından tören için Kınık Merkez Camisi'ne götürüldü.

Şehit polis Adnan Kısar'ın cenaze namazını İl Müftümüz Osman Artan kıldırdı.

Şehit polis Kısar’ın cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil Ünal, İl Müftümüz, Antalya İl Emniyet Müdürü Emniyet Mehmet Murat Ulucan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, Sahil Güvenlik Komutanı Albay Sezai Özkurt, Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Atay Uslu, Aydın Özer, Feridun Bahşi, Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Demre İlçe Müftüsü Kemal Akpınar, Kaş İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, çevre ilçelerin kaymakamları, belediye başkanları, şehidin eşi Hanife Kısar, kızı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 1'inci sınıf öğrencisi Münevver İpek Kısar, 7 yaşındaki oğlu Adnan Rüzgar Kısar, annesi Münevver Kısar, 6 kardeşi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldılar.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”