Antalya’da Tarihi Muratpaşa Camii Bahçesinde Yüzlerce...

Antalya’da Tarihi Muratpaşa Camii Bahçesinde Yüzlerce Vatandaşın Katılımı Ile Mevlid-i Nebi Haftası Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftasının Açılış Programı Gerçekleştirildi.

antalya’da tarihi muratpaşa camii bahçesinde yüzlerce vatandaşın katılımı ile mevlid-i nebi haftası ile camiler ve din görevlileri haftasının açılış programı gerçekleştirildi.

01 Ekim 2022 - 09:25

Antalya’da tarihi Muratpaşa Camii bahçesinde yüzlerce vatandaşın katılımı ile Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftasının açılış programı gerçekleştirildi.

Muratpaşa Camii bahçesinde gerçekleşen açılış programına İl Müftümüz Nazif Fethi Yalçınkaya, İl Müftü Yardımcıları, Merkez İlçe Müftüleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Muratpaşa Camii İmam Hatibi İrfan Keskin’in Kur’an tilaveti ile başladı

Programın açış programını Muratpaşa İlçe Müftüsü İshak Göksel yaptı.

Ardından kürsüye gelen İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, “Yüce Rabbimiz bizlere en güzel örnek olarak yüce bir ahlak üzere olan ve alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamber Efendimiz bize örnek göstermiş. Onun davranışlarına uyarsanız hem bu dünyada mutlu olursunuz hem de ahirette mutlu olursunuz. Diyanet İşleri Başkanlığımız her yıl mevlid-i nebi haftasında peygamberimizin örnek ahlakından bir konuyu bizim gündemimize koyuyor. Bu yıl ki programlarda" Hz. Peygamber, Cami ve İrşat” konusu üzerinde durulacak."sözlerine yer verdi

Konuşmaların ardından 4-6 yaş arası çocuklar tarafından Mevlid-i Nebi Haftası’na özel gösterimler yapıldı. Minikler tarafından yapılan gösteriler büyük beğeni aldı.

Ayrıca İl Müftülüğü Musiki Ekibi ilahi dinletisi gerçekleştirdi.

Program çiçek takdimlerinin ardından yemek ikramı ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı