Antalya’da Yatılı Kur’an Kursu Yöneticileri Ile Telekonferans...

Antalya'da Yatılı Kur’an Kursu Yöneticileri Ile Telekonferans Toplantı

yatılı kur’an kursu yöneticileri ile telekonferans toplantı

08 Eylül 2020 - 09:25

Yatılı Kur’an Kursu Yöneticileri İle Telekonferans Toplantı

Antalya genelinde faaliyet gösteren Yatılı Kur’an Kurslarının yöneticileri ile İl Müftülüğümüzün koordinesinde telekonferans toplantısı gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Osman Artan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü Yardımcılarımız Osman Demirel, Melek Alçın, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Hasan Basri Okan, Eğitim Uzmanı Orhan Akkoç ve Antalya merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren Yatılı Kur’an Kurslarının yöneticileri katıldılar.

Gerçekleştirilen toplantıda Covid- 19 süreci ve bu süreçte gerçekleştirilen uzaktan eğitim faaliyetlerinin durumu ile normalleşmeyle birlikte örgün eğitimin başlaması durumunda kurslarda alınması gereken pandemi önlemleri görüşüldü.

Toplantı kurs yöneticilerinin istek- önerilerini bildirmesi  ve temenniler ile sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret