Antalya Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Yapıldı

antalya etkili hutbe sunumu yarışması yapıldı

19 Haziran 2021 - 09:25

Antalya Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Yapıldı

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri çerçevesinde “Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasının” il finali Çelebi Sultan Mehmet Camiinde yapıldı.

İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA’nın Komisyon başkanlığını yaptığı “Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasında Serik İlçesinden Akçaalan Camii Müezzin-Kayyımı Abdullah KIZILELMA birinciliği, Akseki İlçesinden Bucakalan Mahalle Camii 4/B Sözleşmeli İmam Hatibi Mehmet KOÇAK ikinciliği ve Konyaaltı İlçesinden Bahtılı Mahalle Camii 4/B Sözleşmeli İmam Hatibi Enes DEMİRBAŞ’da üçüncülüğü elde etti.

Yarışma sonunda dereceye girenlere İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA ve Komisyon Üyeleri İl Müftü Yardımcılarımız Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Kepez İlçe Müftüsü Metin ARCAKLIOĞLU ve Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi UYSAL tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Yarışma hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı