Antalya Il Müftüsü Artan Kurban Vekâletini Türkiye Diyanet...

Antalya Il Müftüsü Artan Kurban Vekâletini Türkiye Diyanet Vakfına Verdi

antalya il müftüsü artan kurban vekâletini türkiye diyanet vakfına verdi

20 Temmuz 2019 - 09:26

Türkiye Diyanet Vakfının “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganı çerçevesinde Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.
Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN’ın kurban bağışını Antalya İl Müftü Yardımcıları Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK ve Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi görevlisi İbrahim YILMAZ alarak makbuzunu teslim ettiler.
Yapılan bağış sonrasında Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN şu açıklamada bulundu: Kurbanlarını vekaletle Türkiye Diyanet Vakfına kestirmek isteyen vatandaşlarımız Türkiye Diyanet Vakfı Antalya şubesine gelerek kurban bağışında bulunabilecekleri gibi, 'www.tdv org' ve 'bagis.tdv.org' adreslerinden de online bağış yapabilirler. Bununla birlikte il ve ilçe müftülüklerimize, cami görevlilerimize, tüm PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da vekalet yoluyla kurban programına katılıp, kurbanlarını vekalet yoluyla kestirebilirler.” Dedi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret