Ardahan’da ‘mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri...

Ardahan'da ‘mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası' Konferansı

ardahan'da ‘mevlid-i nebi ile camiler ve din görevlileri haftası' konferansı

12 Ekim 2022 - 09:50

Ardahan İl Müftülüğü "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” ile alakalı konferans programı düzenlendi

Ardahan İl Müftülüğü "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" konulu konferans düzenlendi.

Ardahan Üniversitesi Aşık Şenlik Kültür Merkezinde gerçekleştirilen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı

Programın açış konuşmasını yapan İl Müftüsü Dr. Hayri Erenay “Bizler din görevlisi değil, din gönüllüsü birer İslam aşığı kişileriz ve sevdamız Allah’a ve Rasullullah’a (sav) olan bağlılığımızdan gelmektedir, ne mutlu O kutlu Nebi’nin yolundan gidenlere” dedi.

Programın selamlama konuşmasını yapan Ardahan Valisi Hüseyin Öner; “Yeryüzünün hak, hakikat, adalet ve merhamete muhtaç kaldığı bir dönemde Peygamber Efendimizin kutlu çağrısını, davet ve irşat yöntemini onun örnekliğinde yeniden tefekkür etmemiz gerekmektedir" dedi.

Konferansa Ardahan Valisi Hüseyin Öner, protokol üyeleri, vatandaşlar, Üniversite öğrencileri, müftülük personeli ve din görevlileri katıldı.

Konferansın ardından programa konuşmacı olarak katılan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman ve Prof. Dr. Hasan Keskin’e Vali Öner ve Müftü Erenay tarafından çiçek takdim edildi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret