Ardahan’da 2020 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası...

Ardahan'da 2020 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Programı Yapıldı

2020 yılı camiler ve din görevlileri haftası programı yapıldı

08 Ekim 2020 - 09:50

2020 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftülüğümüz tarafından online (çevrimiçi) olarak “Cami ve İlim” konulu bir konferans düzenlendi.

Koronavirüs salgın hastalığı münasebetiyle din görevlilerimizin sağlığını korumak amacıyla İl Müftülüğümüz, Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programını online (çevrimiçi) olarak yapma kararı almıştır.

Ardahan İl ve İlçelerinde görev yapmakta olan imam-hatip, müezzin-kayyım, Kur’an kursu öğreticisi ve daire personelinin iştirakiyle program gerçekleştirildi. Din görevlilerimiz şahsi bilgisayar, cep telefonu ve internet bağlantısı üzerinden bulundukları yerden programa iştirak ettiler. İl Müftülüğümüz tarafından yapılan programa 150’den fazla din görevlimiz katılarak, konferansa yoğun bir ilgi gösterdiler.

Program, İl Vaizimiz İshak UYSAL’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN başkanlığında, İl Vaizlerimiz Yavuz ALBAYRAK ve İshak UYSAL’ın katılımıyla konferansa geçildi. İl Vaizimiz Yavuz ALBAYRAK “Din ve Ahlak Eğitimi Ekseninde Cami ve Çocuk”,  İl Vaizimiz İshak UYSAL “Toplumun İlimle Buluşmasında Din Görevlisinin Önemi” konularını 15 dakika süreyle din görevlilerimize anlattılar. İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN konuşmasında, camilerin ve din görevlilerinin hayatımızdaki önemine değindi. Konferansa online (çevrimiçi) olarak katılan personele teşekkür ederek, bütün din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il Müftülüğümüz Ev Sahipliğinde Yapıldı.
Bilecik'de Nisan Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Il...
Agri'da Etkili Hutbe Sunumu Eğitim Semineri
Agri'da Etkili Hutbe Sunumu Eğitim Semineri