Ardahan’da Azerbaycan Için Tek Yürek Olundu

Ardahan'da Azerbaycan Için Tek Yürek Olundu

azerbaycan için tek yürek olundu

10 Ekim 2020 - 09:50

Ardahan İl Müftülüğümüz ve Ardahan Gençlik Merkezi tarafından, Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesinde devam eden savaş münasebetiyle Ardahan Merkez Camiinde sabah namazı buluşması düzenlenerek fetih suresi okundu ve dua edildi.

Programa Ardahan İl Müftülüğümüz, Ardahan Gençlik Merkezi, STK lar, vatandaşlar, çeşitli kurum ve kuruluşlar katıldı.

Program, Fetih Suresinin okunmasıyla başladı. Surenin ardından İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN dua etti. Müftü PEHLİVAN: Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesinde devam eden savaşın soydaşlarımızın zaferiyle sonuçlanması, Ülkemizin ve Azerbaycan Devletinin birlik ve beraberliklerinin daim olması, yaralı askerlerin tez zamanda şifa bulması ve şehitlerimizin ruhları için dua etti. Azerbaycan’a destek olmak için sabah namazına katılan bütün vatandaşlar, birlik ve beraberlik duygusu içerisinde yapılan duaya hep birlikte âmin dedi. Sabah namazının kılınmasıyla Camii çıkışında Gençlik Merkezi tarafından vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı