Ardahan’da Başarı Belgeleri Takdim Edildi

Ardahan'da Başarı Belgeleri Takdim Edildi

başarı belgeleri takdim edildi

11 Aralık 2020 - 09:50

Ardahan İl Müftülüğümüz tarafından,  görevinde üstün gayret sarf eden personelin ödüllendirilmesi ve il vaizlerimizin ilçe müftüsü olarak atanmaları münasebetiyle bir program düzenlendi.

Ardahan İl Müftülüğümüz bünyesinde uzun bir süre başarılı bir şekilde görev yapan, İl Müftü Yardımcımız Rukiye GÜRLER ile İl Vaizlerimiz Eyüp KALKAN, İshak UYSAL, Yavuz ALBAYRAK Hocalarımızın ilçe müftüsü olarak atanmaları ve yeni açılan Hafızlık Kız Kur’an Kursunun eğitim-öğretim faaliyetlerinin başarılı bir şekilde devam etmesi için üstün gayret sarf eden Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Zeynep ALBAYRAK Hocalarımızın belgelerini takdim etmek için, İl Müftülüğümüz tarafından bir program düzenlendi.

Programda Müftü PEHLİVAN: “Ardahan ilimizde şimdiye kadar göstermiş olduğunuz verimli ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum, bundan böyle de yeni görev yerlerinizde ilçe müftüleri olarak yararlı ve başarılı hizmetlerinizin devamını diliyorum.” diyerek başarı belgelerini Sayın Valimiz Hüseyin Öner adına takdim etti.

İlçe Müftülerimiz de: “Ardahan ilinde görev yapmaktan memnun olduklarını dile getirerek, kendilerine takdim edilen belgeden ötürü müteşekkir olduklarını dile getirdiler. Başta İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN olmak üzere, meslektaşlarına ve Ardahan halkına teşekkür ederek, helallik istediler.”


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...