Ardahan’da çevrimiçi Mevlid-i Nebi Haftası Konferansı...

Ardahan'da çevrimiçi Mevlid-i Nebi Haftası Konferansı Düzenlendi

çevrimiçi mevlid-i nebi haftası konferansı düzenlendi

26 Ekim 2021 - 09:50

Ardahan İl Müftülüğü, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle çevrimiçi “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konulu konferans düzenledi.

Ardahan İl Müftülüğü, Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında   çevrimiçi “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konulu konferans düzenledi. Son zamanlarda Ardahan ilinde artış gösteren koronavirüs salgın hastalığının ilimizde yayılması engellemek ve virüsün yayılmasına zemin hazırlamamak için Mevlid-i Nebi Haftası konferansı çevrimiçi olarak düzenlendi.

Programa konuk olarak katılan Ardahan Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Reşat Ahmet Ağaoğlu “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konulu konuşma yaptı. Dr. Reşat Ahmet Ağaoğlu’na moderatörlük yapan Din Hizmetleri Şube Müdürü Ali Kurk; Ağaoğlu’nun ve katılımcıların Mevlid-i Nebi Haftasını kutlayarak, programa katıldıkları için teşekkür etti.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri