Ardahan’da çıldır Din Görevlilerinden Iyilik Konutları...

Ardahan'da çıldır Din Görevlilerinden Iyilik Konutları Kampanyasına Destek

çıldır din görevlilerinden iyilik konutları kampanyasına destek

26 Şubat 2021 - 09:50

TDV’nin İyilik Konutları kampanyasına din görevlilerinin desteği artarak devam ediyor.

Suriye’de yaşayan savaş mağduru aileler için Türkiye Diyanet Vakfı tarafından inşa edilen İyilik Konutları’na Ardahan il ve ilçelerinde bulunan din görevlilerinin desteği büyüyerek devam ediyor.

Suriye’de iç savaşın başladığı günden bugüne mazlumların ve mağdurların yanında yer alan Türkiye Diyanet Vakfı, “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” sloganıyla başlattığı projeyle İdlib’de “İyilik Konutları” inşa etmeye devam ediyor.

Çıldır İlçesinde bulunan din görevlileri, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan İyilik Konutları kampanyasına kendi aralarında düzenledikleri kampanyayla destek oldular. Toplanan miktarın bir an önce İdlib’e ulaşması için İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN’a teslim ettiler. Müftü PEHLİVAN: “İdlib’de ki kardeşlerimiz hayatlarını zor şartlar altında devam ettiriyorlar. Bir de son zamanlarda yağan kuvvetli yağmur ve olumsuz hava şartları nedeniyle hayatları daha da zorlaştı. Kardeşlerimizin çadırları yıkıldı ve bütün eşyaları çamur altında kaldı. Türkiye Diyanet Vakfı şu an bölgede yeni yerleşim alanları oluşturmaya çalışıyor. Yapacağımız yardımların kıymeti daha da artmıştır. Çıldır ilçe personelimiz ve din görevlilerimiz mazlum kardeşlerimizi sıcak bir yuva sahibi yapmak için kampanyaya destek oldular. Kendilerine bu hayra vesile oldukları için teşekkür ediyorum. Mazluma ve muhtaca el uzatmak için herkesin yardımlarını bekliyoruz.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması Düzenledi.
Sivas'ta Müftülük "hafız Kal" Hafızlık Yarışması...