Ardahan’da çocuklar Kadim Oyunlar şenliğinde Buluştu

Ardahan’da çocuklar Kadim Oyunlar şenliğinde Buluştu

ardahan’da çocuklar kadim oyunlar şenliğinde buluştu

05 Haziran 2022 - 09:50

Ardahan İl Müftülüğü, 4-6 Yaş Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Kadim Oyunlar Çocuk Şenliği ile Yıl Sonu Kapanış Programı" düzenledi.

Yıl boyunca Site Camii 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarda eğitim gören miniklere yönelik Ardahan İl Müftülüğünce, “Kadim Oyunlar Çocuk Şenliği ile Yıl Sonu Kapanış Programı” düzenlendi.

Kura Nehri piknik alanında gerçekleştirilen program, miniklerin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Açılış konuşması yapan İl Müftü Yardımcısı Rukiye Gürler Ulutaş, “Diyanet İşleri Başkanlığımız, Kur’an kurslarında yürütülen yaygın din hizmetlerinden toplumun tüm kesimlerin etkin ve verimli bir şekilde faydalana bilmeleri amacıyla ihtiyaç odaklı Kur’an kursları, camilerde uygulanan Kur’an öğretim programları ve 4-6 yaş Kur’an kurslarıyla her yaştan vatandaşa hizmet sunmaktadır.

Bugün, yıl boyunca 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarda eğitim gören miniklere yönelik düzenlenen "Kadim Oyunlar Çocuk Şenliği ile Yıl Sonu Kapanış Programında" bir araya geldik.

4-6 yaş Kur’an kurslarında öğrencilerimize vatan, bayrak, Kur’an ve ezan sevgisi ile milli ve manevi değerlerimizi öğretme gayreti içerisindeyiz.” dedi.

Ulutaş, programa katılan velilere, Kur'an kursu öğreticilerine ve programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Akabinde 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğrencilerinin gösterisinin yer aldığı ve unutulmaya yüz tutmuş çuval yarışı, yumurta taşıma, sandalye kapmaca gibi pek çok yarışmaların yanında farklı etkinliklerle minikler doyasıya eğlendi.

Programın ardından veliler ve öğrenciler piknik programında bir araya geldi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Niğde'de 2024 Yılı Hac Hazırlık Kursları Başlıyor.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...