Ardahan’da Hafızlar Belgelerine Kavuştular

Ardahan'da Hafızlar Belgelerine Kavuştular

hafızlar belgelerine kavuştular

11 Mart 2021 - 09:50

Ardahan Göle İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlığını tamamlayan öğrencilere hafızlık belgeleri takdim edildi.  Göle İlçe Müftülüğüne bağlı Kazımkarabekir Hafızlık Kız Kur’an Kursu'nda hafızlığını tamamlayan öğrenciler, hafızlık belgelerine kavuştu.

Koronavirüs tedbirleri eşliğinde Kazımkarabekir Hafızlık Kız Kur’an Kursu'nda düzenlenen törende, Diyanet İşleri Başkanlığınca uygulanan Hafızlık Tespit Sınavı’nda başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

Hafızlıklarını 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlayan öğrenciler, hafızlık belgelerini Kaymakam Haluk Koç ve İlçe Müftüsü Sami Türkel’den aldılar.

Kaymakam Koç ve Müftü Türkel, hafızlığını tamamlayan öğrencileri tebrik ederek, başarı dileklerini ilettiler.

Törenin sonunda hafızlığını tamamlayan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...