Ardahan’da Il Müftülüğümüz Tarafından “veda Programı”...

Ardahan'da Il Müftülüğümüz Tarafından “veda Programı” Düzenlendi

il müftülüğümüz tarafından “veda programı” düzenlendi

17 Haziran 2020 - 09:50

Merkez Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursumuzda İl Müftülüğümüz tarafından bir “Veda Programı” düzenlendi.

İl Müftü Yardımcımız Turgut TOPALOĞLU, Damal İlçe Müftümüz Mahmut MAHMUTOĞLU ve İl Murakıbımız Orhan SAĞLAM’ın tayinlerinin çıkması münasebetiyle İl Müftülüğümüz tarafından bir “Veda Programı” düzenlendi.

Program, Covid-19 salgın hastalığı sebebiyle belirli sayıda Din Görevlisinin katılımıyla maskeye, fiziki mesafeye ve hijyene dikkat edilerek gerçekleştirildi.

Program, İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN, İl Müftü Yardımcımız Turgut TOPALOĞLU, Damal İlçe Müftümüz Mahmut MAHMUTOĞLU ve belirli sayıda Din Görevlisinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Program, İl Vaizimiz İshak UYSAL Hocamızın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN günün anlam ve önemine binaen açılış konuşmalarını yaptı. Ardından İl Müftü Yardımcımız Sayın TOPALOĞLU, Damal İlçe Müftümüz Sayın MAHMUTOĞLU ve İl Murakıbımız Sayın SAĞLAM duygularını paylaşmak amacıyla birer konuşma yaptılar.

İl Müftü Yardımcımız Turgut TOPALOĞLU konuşmalarında: Ardahan’da 5 yıl görev yaptığını ve bu süre zarfında ilimizde din hizmetlerinin niteliğini ve verimliliğini artıracak olan Ardahan Yatılı Erkek ve Kız Kur’an Kursunun, Göle Erkek Yatılı Kur’an Kursunun ve İl Müftülüğü hizmet binasının açılışında katkılarından dolayı bahtiyar olduğunu belirtti. Ardahan’da ki geçirdiği görev sürecinde birlikte görev yaptıkları Valilere, İl Müftülerine, bilhassa İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN’a, gönüldaşlarına teşekkürlerini belirtti.

Damal İlçe Müftümüz Mahmut MAHMUTOĞLU konuşmalarında: Damal İlçesinde görev yapmaktan memnun olduğunu dile getirerek, görev sürecinde imkânlar dâhilinde Damal İlçesine hizmet etmeye çalıştığını belirtti. Ardahan İlinde görev yapan arkadaşlarına teşekkürlerini ileterek haklarını helal etmelerini istedi.

İl Murakıbımız Orhan SAĞLAM konuşmalarında: Türkiye’nin doğusunda iklimi soğuk ama insanları sıcak olan Ardahan’da çalışmaktan son derece memnun olduğunu belirtti. Başta amirleri olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, hakkını helal edip, herkesten helallik istediğini belirtti.

 

İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN kapanış konuşmalarında: Hocalarımızın Ardahan’da göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Yeni görev yerlerinin hayırlara vesile olmasını belirterek başarılar diledi.

Fiziki mesafe kuralına dikkat edilerek gerçekleştirilen program sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi