Ardahan’da Ilçe Müftüleri Katılım Belgelerini Aldılar

Ardahan'da Ilçe Müftüleri Katılım Belgelerini Aldılar

ilçe müftüleri katılım belgelerini aldılar

25 Mart 2021 - 09:50

Ardahan İl Müftülüğü tarafından 28.12.2020-24.03.2021 tarihleri arasında düzenlenen “İlçe Müftüleri Staj Eğitimine” katılan ilçe müftüleri katılım belgelerini aldılar.

Diyanet İşleri Başkanlığı, yeni atanan ilçe müftülerinin görev mahallerinde ki illerde “İlçe Müftüleri Staj Eğitimi” yapılmasını uygun görmüştü. Ardahan ilçelerine atanan müftüler Ardahan İl Müftülüğü tarafından 28.12.2020-24.03.2021 tarihleri arasında düzenlenen staj eğitimine katılarak eğitimlerini tamamladılar.

Ardahan İl Müftülüğü, belge takdimi için koronavirüs önlemleri çerçevesinde bir program düzenledi.

Programa katılan İl Müftüsü Remzi PEHLİVAN “İlçe Müftüleri Staj Eğitimini” tamamlayan müftülere belgelerini takdim etti.

Müftü PEHLİVAN; Yeni görevlerinin hayırlara vesile olmasını dileyerek, görev hayatlarında muvaffakiyetler diledi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret