Ardahan’da Ilk: Hafızlık Icazet Töreni Düzenlendi

Ardahan’da Ilk: Hafızlık Icazet Töreni Düzenlendi

ardahan’da ilk: hafızlık icazet töreni düzenlendi

26 Haziran 2021 - 09:50

Göle Kız Kur’an Kursunda hafızlığını tamamlayan 24 kız öğrenci için Hafızlık İcazet Töreni düzenlendi.

Göle İlçe Müftülüğü ile Bedirhan Bey Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından yürütülen “Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi” kapsamında hafızlıklarını tamamlayan 24 kız öğrenci için Göle Yatılı Bölge Ortaokulunda Hafızlık İcazet Töreni düzenlendi.

Törene, Vali Hüseyin Öner ve eşi Zehra Mine Öner ile Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, İlçe Kaymakamı Haluk Koç, İlçe Belediye Başkanı İlhan Gültekin, Milli Eğitim Bakanlığı Dil Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, ARÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, İslam Tarihçisi Prof. Dr. Mustafa Ağırman, Ardahan ve Göle’den kurum müdürleri, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler ve aileler katıldı.

Düzenlenen törende, icazet alan öğrenciler Kur’an-ı Kerim okudu ve ilahiler seslendirdi. Sinevizyon gösterisinin yapıldığı törende hafızlık kurslarını tamamlayan kız öğrencilere “hafızlık tacı” takıldı.

Törene katılan protokol üyeleri hafızlıklarını tamamlayan öğrencileri tebrik ederek, özverileri ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Yaşamlarında başarılar dileyerek, çeşitli hediyelerle öğrencileri mutlu ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı