Ardahan’da “kurban Bağış Stantları” Açıldı

Ardahan’da “kurban Bağış Stantları” Açıldı

ardahan’da “kurban bağış stantları” açıldı

10 Temmuz 2021 - 09:50

Ardahan İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şubesi, vatandaşların kurban bağışlarını kolaylıkla yapabilmeleri için Ardahan’da “Kurban Bağış Stantları” kurdu.

Kurban bağış stantlarında incelemelerde bulunan Ardahan İl Müftüsü ve TDV Ardahan Şubesi Başkanı Remzi PEHLİVAN, kurban ibadetinin ve vekâleten kurban bağışının önemine değinerek halkı bilgilendirdi.

Ardahan’ın çeşitli yerlerinde kurban bağış stantlarının açıldığını belirten İl Müftüsü Remzi PEHLİVAN: “Ardahan Merkez Camii önü, Valilik önü ve Vakıfbank önü gibi halkımızın yoğun bir şekilde kullandığı alanları belirleyerek stantlarımızı kurduk.  "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” sloganı çerçevesinde halkımızın katılımını bekliyoruz. Vekâlet yoluyla kurban kesim kampanyasına katılmak isteyen hayırseverler vatandaşlarımız, yurt içinde 1.125 Türk Lirası, yurt dışında ise 925 Türk Lirası bedelinde olan kurban bağışını İl Müftülüğümüz, cami görevlilerimiz, Kur’an kursu hocalarımız, müftülük binası içerisinde bulunun Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şubemiz ve kurmuş olduğumuz stantlar aracılığıyla 20 Temmuz'a kadar gerçekleştirebilirler.” ifadelerini kullandı.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...