Ardahan’da Müftü Erenay, Hanak’ta Iftar Programına Katıldı

Ardahan'da Müftü Erenay, Hanak’ta Iftar Programına Katıldı

müftü erenay, hanak’ta iftar programına katıldı

27 Nisan 2022 - 09:50

Ardahan İl Müftümüz Dr. Hayri Erenay, Hanak İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar yemeğine ve vaaz-irşad programına katıldı.

Müftü Erenay, iftar programının ardından Selamverdi Camii’nde sohbet yaptı.

Gençlerin yoğunlukta olduğu programda sosyal medya konusu üzerine sohbet yapan İl Müftüsü Erenay: “Sosyal medya çok dikkat edilmesi gereken bir platformdur. Özellikle gençlerimiz sosyal medya konusunda daha dikkatli olmalıdır. Zararlı akımlara uyarak farklı düşüncelere kapılmamalıdırlar.  Sosyal medyada sokak röportajları adı altında gençlerimize ‘Allah var mıdır, varsa bizim ibadetimize ihtiyacı var mıdır?’ gibi sorular sorarak çocuklarımızı çelişkiye düşürüyorlar. Aslında bunlar, kendileriyle çelişiyor. Var olan bir şeyin varlığı sorgulanır. Olmayan bir şeyin varlığı sorgulanmaz. Bunların yaptıkları çocuklarımızın zihnini bulandırarak yanlışa sürüklemektir. Ebeveynler olarak üzerimize düşen görevi yapmalıyız, zararlı akımlardan evlatlarımızı korumalıyız.” dedi.

Programın akabinde ilçe müftülüğü toplantı salonunda din görevlileriyle bir araya gelen Erenay, din hizmetleri, zekat ve fitre ibadetinin önemine vurgu yaparak soru cevap şeklinde sohbet gerçekleştirildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler Istişare Toplantısı
Afyonkarahisar'da Gençlik Koordinatörlüğü Ve Manevi Rehberler...
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...