Ardahan’da Müftü Pehlivan çıldır’da Incelemelerde Bulundu

Ardahan'da Müftü Pehlivan çıldır’da Incelemelerde Bulundu

müftü pehlivan çıldır’da incelemelerde bulundu

25 Kasım 2021 - 09:50

İl Müftüsü Remzi Pehlivan, Çıldır İlçe Müftülüğü bünyesinden inşası devam eden projeleri inceledi.

Ardahan İl Müftüsü Remzi Pehlivan, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri Çıldır’da yapımı devam eden Çıldır Yeni Camini, 4-6 Yaş Kur’an Kursunu ve Gençlik Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Çıldır İlçe Müftüsü Rahmi Temiz, inşası devam edem projeler hakkında Müftü Pehlivana brifing verdi.

İlçe Müftüsü Temiz; “Yeni Camimizi bir an önce ibadete açmak ve diğer projelerimizi hayata geçirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızın yardımı ve bizlerin çabalarıyla camimizin ve projelerimizin büyük bir kısmını tamamladık. En kısa sürede projelerimizi hayat geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı