Ardahan’da Pehlivan’a Veda Programı

Ardahan'da Pehlivan’a Veda Programı

pehlivan’a veda programı

11 Aralık 2021 - 09:50

Sivas İl Müftülüğüne atanan Remzi Pehlivan’a veda programı düzenlendi.

Ardahan İl Müftüsü Remzi Pehlivan’ın Sivas İl Müftülüğüne atanması münasebetiyle Ardahan İl Nüfus Müdürü Erhan Hoşafcı’nın organizesinde Ardana Döner’de “Veda Programı” düzenlendi.

Programa Vali Yardımcısı Şahin Demir, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Damal Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Burak Keser, Posof Kaymakamı Ahmed Çelik, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yıldız ve çok sayıda kurum müdürü katıldı.

Veda programında konuşma yapan İl Müftüsü Remzi Pehlivan; Programın hazırlanmasında emeği geçenlere ve programda kendisini yalnız bırakmayan daire amirlerine ve kurum müdürlerine teşekkür ederek Ardahan’a veda etti.

Programda Vali Yardımcısı Şahin Demir, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, İl Nüfus Müdürü Erhan Hoşafcı ve İl Tarım ve Orman Müdürü Neşat Ulutaş konuşma yaparak, Ardahan İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve hizmetler için Müftü Pehlivan’a teşekkür ettiler.

İl Müftü Yardımcısı Mikail Polat’ın yemek duası yapmasının ardından hediye takdimi ile program sona erdi.

Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı