Ardahan’da şiddetle Mücadele Konferansı Verildi

Ardahan'da şiddetle Mücadele Konferansı Verildi

şiddetle mücadele konferansı verildi

08 Temmuz 2021 - 09:50

Ardahan İl Müftülüğü, Ardahan İl ve İlçe Jandarma Komutanlıklarında görev yapan personele yönelik, “Aile İçi Şiddetin Önlemesinde Dini Referanslar” konulu konferans verdi.

Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Genelgesi” çerçevesinde Ardahan İl Müftülüğü, Ardahan İl ve İlçe Jandarma Komutanlıklarında görev yapan personele yönelik “Aile İçi Şiddetin Önlemesinde Dini Referanslar” konulu konferans verdi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Hanak İlçe Müftüsü ve İl Müftü Yardımcısı V. Eyüp KALKAN şu konulara değindi:

“İnsanların eşit olarak yaratıldıkları, üstünlüğün yalnızca takvada olduğu, İslam dininin gelmesiyle birlikte kadının değerli olduğu ve hukuki güvenceye kavuştuğu, ailede huzur ve mutluluğun olması için 5S formülünün (sevgi, saygı, sadakat, samimiyet, sabır) çok önemli olduğu ve özellikle kadınlarla iyi geçinilmesi konusunun Kur’an-ı Kerim’in emri olduğunu” dile getirdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi Temaslarda Bulundu.
Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı Fethiye'de Bir Dizi...