Ardahan’da Tefsir Dersleri Başladı

Ardahan'da Tefsir Dersleri Başladı

tefsir dersleri başladı

15 Ekim 2019 - 09:51

İl Müftülüğümüz tarafından Ardahan Üniversitesi Hoca Ahmet Yesevi Camii altında hizmet veren Yesevi Gençlik Merkezinde her hafta cuma günleri yatsı namazı sonrası halka açık şekilde yapılacak olan "Tefsir Dersleri" İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN başkanlığında başladı.

Derslere Öğretim görevlileri, Üniversite öğrencileri, Müftülük personeli ve vatandaşlarımız katıldı. Müftü PEHLİVAN Tefsir dersine katılanlara teşekkür etti. Üniversite öğrencileri de Tefsir derslerinin yararlı olduğunu bildirerek Müftü PEHLİVAN 'a teşekkürlerini ilettiler.

Ayrıca İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN Cumartesi günleri Öğleden Önce Merkez Cami'nde, Pazar günleri Öğleden Önce Karagöl Cami'nde tefsir derslerine devam etmektedir. Tefsir derslerine halkımızın katılımı beklenmektedir.

Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...