Ardahan’da Vali öner’e ’mevlid-i Nebi’ Ziyareti

Ardahan'da Vali öner’e 'mevlid-i Nebi' Ziyareti

vali öner’e 'mevlid-i nebi' ziyareti

11 Ekim 2022 - 09:50

Ardahan İl Müftüsü Dr. Hayri Erenay, "Mevlid-i Nebi Haftası" dolayısıyla beraberindeki heyetle birlikte Vali Hüseyin Öner’i ziyaret etti.

"Mevlid-i Nebi Haftası" dolayısıyla Ardahan Valisi Hüseyin Öner’i din görevlileriyle birlikte ziyaret eden İl Müftüsü Dr. Erenay, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hafta kapsamında her yıl bir temanın öne çıkarıldığını, bu yılki temanın ise "Peygamberimiz Cami ve İrşat” olarak belirlendiğini ifade etti.

İl Müftüsü Erenay, hafta kapsamında gerçekleştirilecek programlar hakkında Vali Öner’e bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öner ise haftanın hayırlara vesile olmasını ve ülkemiz için güzel şeylere sebep olması temennisinde bulundu.

Ziyarette İl Müftüsü Erenay’a  İl Müftü yardımcıları Rahmi Temiz ve Rukiye Gürler Ulutaş ile vaizler ve müftülük personeli eşlik etti.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri