Ardahan’da Yatılı Kur’an Kursu öğrencilerine Seminer Verildi

Ardahan'da Yatılı Kur’an Kursu öğrencilerine Seminer Verildi

yatılı kur’an kursu öğrencilerine seminer verildi

17 Kasım 2021 - 09:50

Ardahan İl Müftülüğü, Yatılı Kız ve Erkek Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik “Ailemde Merhamet İstiyorum” konulu seminer düzenledi.

Ardahan İl Müftülüğü, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında farkındalık oluşturmak ve genç nesilleri bilinçlendirmek amacıyla yaygın din eğitimi alan Yatılı Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik “Ailemde Merhamet İstiyorum” konulu seminer düzenledi.

Kur’an Kurslarında düzenlenen programlara konuşmacı olarak katılan Ardahan İl Müftü Yardımcıları Rukiye Gürler Ulutaş ve Mikail Polat öğrencilerle bir araya geldi. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında farkındalık oluşturmak, Kur’an ve Sünnet ışığı doğrultusunda genç nesilleri bilinçlendirmek ve bilgilendirmek amacıyla “Ailemde Merhamet İstiyorum” konulu seminer düzenlediler.

Seminerden faydalı bilgiler edindiklerini aktaran Kur’an kursu öğrencileri; Müftü Yardımcıları Ulutaş’a ve Polat’a teşekkür ettiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...