Ardahan Il Müftülüğünden “iyilik Konutları” Kampanyasına...

Ardahan Il Müftülüğünden “iyilik Konutları” Kampanyasına Tam Destek

ardahan il müftülüğünden “iyilik konutları” kampanyasına tam destek

05 Eylül 2020 - 09:50

Ardahan İl Müftülüğü “İyilik Konutları” kampanyasına destek verdi.

Ardahan İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından organize edilen ve Suriye’de yapılması planlanan, “Bir İyilik Sıcak Bir Yuva” sloganıyla “İyilik Konutları” kampanyasına destek verdi.

Ardahan İl Müftüsü Remzi PEHLİVAN kampanyaya destek olmak amacıyla İl Müftülüğünde görev yapmakta olan Müftülük Personeli, İmam-Hatipler, Müezzin-Kayyımlar ve Kur’an Kursu Öğreticileriyle bir araya geldi.

Müftü PEHLİVAN: “Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Suriye’nin İdlib bölgesinde  “Bir İyilik Sıcak Bir Yuva” sloganıyla yapılması planlanan “İyilik Konutları” kampanyasına destek olmalıyız.

Suriye’de, savaştan etkilenen ailelerin ne sıcak bir çorbaları ne de başlarını sokacakları sıcak bir yuvaları yok. Onca zorluğa rağmen hayatlarını sürdürmeye devam ediyorlar. Ancak kış mevsiminin yaklaşması dolayısıyla orada yaşamını sürdüren kardeşlerimizin hayatları daha da zorlaşacaktır. Bu zorluğu biraz da olsa hafifletmek amacıyla bir iyilik yapalım onlara sıcak bir yuva olalım. Hep beraber oradaki mazlum çocuklara, yardıma muhtaç ailelere yardım etmek için TDV tarafından başlatılan “İyilik Konutları” kampanyasına destek olalım. Başlarını sokabilecekleri sıcak bir yuva, yemeklerini pişirebilecekleri sıcak bir mutfak için birlik olup İdlib’in yanında olalım.”

Müftü PEHLİVAN’ın “İyilik Konutları” kampanyasını başlatmasının ardından Müftülük Personeli ve tüm Din Görevlileri tarafından kampanyaya destek verildi. Din Görevlilerimiz kampanyaya sahip çıkarak bir aileye sıcak bir yuva olmak, çocukların yüzünü güldürmek ve o sevaba nail olmak için bağışlarını yaptılar.

Bağışların toplanmasının ardından İl Müftüsü Remzi PEHLİVAN, “İyilik Konutlarına” yapılan bağışları, Müftülük Personeli ve Din Görevlileri adına TDV Ardahan Şube Temsilcisi Emrah ÖZTÜRK’e teslim etti.

TDV Temsilcisi ÖZTÜRK: “Başta Sayın İl Müftümüz Remzi PEHLİVAN olmak üzere, siz kıymetli Din Görevlilerimize bağışlarınız ve kampanyaya destek olduğunuz için teşekkür ederim. Yardımlarınızı bir an önce İdlib’e ulaştırarak, mazlum bir aileye yuva olacağız.” ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”