Ardahan Müftülüğü 2018 Yılı Ekim Ayı Mutat Toplantısı...

Ardahan Müftülüğü 2018 Yılı Ekim Ayı Mutat Toplantısı Valilik Toplantı Salonunda Yapıldı.

2018 yılı ekim ayı mutat toplantısı valilik toplantı salonunda yapıldı.

19 Ekim 2018 - 13:30

19.10.2018 2018 Yılı Ekim Ayı Mutat Toplantısı Valilik Toplantı Salonunda Yapıldı.

Her ay, Ardahan İl Müftülüğü tarafından yürütülen tüm hizmetlerin istişare edilmesi, yapılacak olan programların planlanması, idare ve mesleki konuların görüşülmesi amacıyla yapılan aylık mutat toplantısı 18.10.2018 tarihinde Valilik Toplantı Salonunda İl Müftü Vekili Turğut Topaloğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıda personele duyurulması gereken yazıların aktarılmasından sonra 20-21 Ekim 2018 tarihlerinde İl Müftülüğümüz tarafından Ardahan Merkez ve köylerinde görev yapan din görevlilerine ve eşlerine yönelik olarak yapılacak olan Aile Okulu Semineri istişare edildi. Toplantıda ayrıca Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Yurtdışında inşa edilen camiler ile ilgili bir de sunum yapıldı.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri