Ardahanlı çocuklar Camiye Koşacak

ardahanlı çocuklar camiye koşacak

14 Ocak 2020 - 09:51

Diyanet İşleri Başkalığımız tarafından,  okula giden çocuklarımıza ara tatil döneminde camii ile bağının kurulmasını sağlamak, namaz kılma alışkanlığı kazandırmak ve cemaat adabını öğretmek amacıyla “Camiye Koşuyoruz Namazla Buluşuyoruz”  projesi gerçekleştirilecektir. Söz konusu proje ara tatil döneminde İlimiz genelinde bütün camilerde uygulanacaktır.

Camiye Koşuyoruz Namazla Buluşuyoruz Projesi Bilgi Notu:

- Proje 18 Ocak-02 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

- Müracaatlar bizzat mahallindeki camiye yapılacaktır.

- Çocukların beş vakit namaza devamları, yakınlarını da yanlarında getirmeleri ve ezber yapmaları üzerinden değerlendirilip puan verilecektir.

- Namaz Puanları: Sabah 30, öğle 15, ikindi 15, akşam 15, yatsı 25, yakını ile beraber gelene vakit başına 5 ve ezberlenen her sure için 50 puan verilecektir.

- Puanların toplanması sonucunda ilkokul ve ortaokul çocuklarının durumları farklı kategoride değerlendirilerek birinci, ikinci ve üçüncülere mahalli imkânlar ölçüsünde ödüller verilecektir.

Yozgat'de Emekli Din Görevlisi Ali Açan Ebediyyete Uğurlandı
Agri'da Umreciler Dualarla Uğurlandı