Aydin’da Din Görevlilerimizle Tecrübe Paylaşımı Toplantısı...

Aydin'da Din Görevlilerimizle Tecrübe Paylaşımı Toplantısı Yapıldı

din görevlilerimizle tecrübe paylaşımı toplantısı yapıldı

03 Aralık 2019 - 18:02

Cami hizmetlerinin verimliliğini artırmak ve örnek projelerin yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla Aydın İl Müftülüğü, Müftü Ömer Kocaoğul Konferans Salonunda, Efeler, Koçarlı, İncirliova, Çine, Karpuzlu, Köşk ve Sultanhisar İlçe Müftülükleri personelinin katılımıyla 02 Aralık 2019 Pazartesi günü “Tecrübe Paylaşımı” toplantısı gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Ercan AKSU’nun selamlama konuşmasının ardından Diyanet İşleri Uzmanı Ramazan DAĞLI’nın konuşmasıyla devam eden toplantıda İstanbul Bağcılar Çınar Mah. Camii İmam Hatibi Rıza AYGÜL, Antalya Muratpaşa Yivliminare Camii İmam Hatibi İbrahim Gülistan DOĞRU ve Aydın Karacasu Dikmen  Mah. Camii İmam Hatibi Hikmet ŞEN örnek projelerini ve faaliyetlerini din görevlileriyle paylaştılar.

Yaklaşık iki saat süren ve ilgi ile takip edilen toplantı, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı